Omgeving

Storm aan zee

Storm aan zee is het outdooractiviteiten centrum in Huisduinen. Storm verzorgt complete arrangementen grote en kleine groepen. Het is de ideale locatie voor o.a. bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familiedagen.

Bij Storm aan zee vind je alle informatie over fiets-, kano-, en buggyverhuur en de zeehondensafari.

Zomers op de dijk genieten in de zon met een hapje drankje en zelfgemaakte friet of een burger gemaakt van echt texels rund, tevens kan je op het strand wandelen naar strandpaviljoen Factor 30 en genieten van het strandleven. www.stormaanzee.nl

Fort kijkduin

Fort Kijkduin is in zijn oorspronkelijke vorm gebouwd tussen 1811-1813 in opdracht van Napoleon en op 1 minuut wandelen vanaf ’t torentje gevestigd. Het museum en aquarium in het Fort zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.fortkijkduin.nl

Welness

In twee minuten wandelen bent u bij Hotel Beatrix waar u kunt genieten van sauna zwembad en turks stoombad.Bij de lobby in het hotel kunt u uw entree betalen (á € 15,- per persoon).

Tevens heeft dit Hotel een verfijnd restaurant met een fantastische ambiance en een top chef die voor u de heerlijkste amuses en maaltijden bereid.

Uiteraard heeft dit restaurant een wijnkaart met de heerlijkste wijnen voor u geselecteerd.

Reserveren kan via www.grandhotelbeatrix.nl